In Sittard Geleen nieuws kwamen we een artikel tegen waarin onze sponsor Roger Gielen van Snackpoint werd genoemd. Het artikel spreekt over voetbalclub SVM uit Munstergeleen, die net als zo veel sportclubs door de corona crisis geconfronteerd wordt met dalende inkomsten.

Sporten is immers nog lang niet voor iedereen mogelijk en kantines bij bijvoorbeeld voetbalclubs mogen niet open. SVM is gestart met een loterij om toch inkomsten te genereren. Historisch gezien de grootste loterij voor deze club. Deze loopt tot en met december.

 

De hoofdprijs, een nieuwe scooter wordt beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Snackpoint. Roger Gielen CEO van dit mooie bedrijf laat hier zijn grote maatschappelijke betrokkenheid zien bij de amateursport in onze regio.
SVM heeft bovendien besloten om een deel van de opbrengst van de lotenverkoop af te dragen aan het Jeugdfonds Sport Limburg.

 

Sporten bij hun favoriete club is helaas niet voor alle kinderen mogelijk en het jeugdfonds Sport Limburg zorgt ervoor dat ook kinderen uit gezinnen die dit niet kunnen, lid kunnen worden van een sportclub.

 

Een heel mooi initiatief van SVM en prachtig om te zien dat Snackpoint door het beschikbaar stellen van de hoofdprijs hier mede aan bijdraagt.