Menu

ONZE PARTNER STELT ZICH VOOR: WIJ ZIJN NICK STEIN WONEN BY MARCO!!!

20 september 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nick Stein & Zn Woninginrichting is een familiebedrijf met als passie het inrichten van woningen door middel van raam- en vloerbekleding. Ook verschillende bedrijven hebben ons al weten te vinden waardoor we projectmatig ook al een bekende zijn in de omgeving.

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en mode en adviseren klanten graag met het maken van de juiste keuze in een ruim aanbod van producten.
Daar we een familiebedrijf zijn, ontstaat er een vertrouwde relatie met de klanten. Van het bezoek in onze showroom, tot het plaatsen van de producten. Ook betreffende garantie en service staan we voor onze klanten klaar.

Ons bedrijf bestaat al sinds 1983. Vader Nick Stein is begonnen in de garage thuis, en het bedrijf is inmiddels gevestigd aan de Groenstraat in Geleen en is versterkt met zoon Marco en schoondochter Esther. Onze vaste medewerker die ook al jaren in dienst is, is ook al een goede bekende bij onze vaste klanten.

Wij sponsoren de Eaters al sinds 2012. Dit gaat nog steeds gepaard met veel plezier in de sport en de gezelligheid in de sponsorruimte. Vandaar dat we de Eaters een warm hart toedragen en graag ook dit seizoen weer een steentje bijdragen.

We verheugen ons op een sportief en succesvol seizoen!!

Met sportieve groet,
Marco en Esther Stein[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1505945752167-ea856fde-f363-4" include="10894,10878,10871"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram