Menu

ONZE PARTNER STELT ZICH VOOR: WIJ ZIJN INTERTEK!

2 september 2017

Wij zijn Intertek, uw kwaliteit en veiligheid is onze passie..

Met meer dan 42.000 medewerkers is Intertek Group wereldwijd één van de grootste leveranciers van assurance, test-, inspectie- en certificeringsdiensten.

Onze missie is om de klantenverwachtingen voor hun activiteiten en gehele supply chain te overtreffen. Wij helpen klanten bij het verbeteren van prestaties, het efficiënter maken van productie en logistiek, leveren laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling (R&D), geven gevraagd of ongevraagd advies bij het op de markt brengen van uw product en ondersteunen bij het verlagen van risico’s. Wereldwijd en 24/7.

Ongeacht of het om een lokaal of mondiaal bedrijf gaat, wij helpen bij het aantonen dat producten en materialen voldoen aan de normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze experts leveren support bij het implementeren van voorschriften, normen en standaarden in vrijwel alle landen wereldwijd.

Niet alleen onze klanten voorzien we van de nodige support. We zijn er trots op de Eaters te steunen dit jaar, zodat ook zij hun prestaties kunnen blijven verbeteren. Wij kijken uit naar een sportief seizoen. Go Eaters!

www.intertek.com

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram