Menu

ONZE PARTNER STELT ZICH VOOR: WIJ ZIJN EQIN!!!

4 september 2017

EQIN is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel materieel voor o.a. lucht, licht en stroomvoorzieningen. EQIN: ‘Fits in by standing out’ door de full service provider te zijn op het gebied van (tijdelijk) materieel, projectondersteuning en opleidingen.

Voor een klant de externe Tools & Equipment Manager, wij bieden de klant altijd de juiste oplossing, voor de juiste prijs in de juiste periode. Wij leveren o.a. aan de sectoren (Petro)Chemie, Olie & Gas, Energie, Staalconstructie en –verwerking, Scheepsbouw, Energie & Afval. Gedurende shutdowns, turnarounds en onderhoudsprojecten zijn de veiligheid en productiviteit van de werknemers en klanten gegarandeerd tegen een minimale total cost of ownership.

EQIN koppelt technische know how en ervaring aan de verhuur en verkoop van equipment en gereedschappen. Daarnaast staan de opleidingen van EQIN garant voor het professioneel ontwikkelen van de medewerkers van onze klanten.

EQIN heeft gekozen voor een partnerschip met de Eaters Geleen, omdat de visie, kracht en de richting naar een winnend team in lijn liggen met onze eigen visie en richting. Wij, als EQIN zijnde, geloven in de kracht die Eaters Geleen haalt uit haar bestuur, sponsoren en natuurlijk supporters. Hier willen wij graag in meehelpen en zo een sportief professioneel team, welke actief is in een van onze belangrijkste regio’s, nog meer power te geven!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram