Menu

Onze parter stelt zich voor.... Dakbedekkingsbedrijf Frans Smeets BV

1 december 2017

VAKMANSCHAP OP EENZAME HOOGTE

“Meer dan 100 jaar geleden startte mijn overgrootvader als leiendekker en loodgieter. Zijn zoon Lambert Smeets zette dit werk voort. In 1956 werd het bedrijf overgenomen door mijn vader Frans Smeets met een ander aanbod van diensten. De eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de regio, Frans Smeets B.V. Door jarenlange ervaring, opleiding en bijscholing hebben onze dakbedekkers het benodigde vakmanschap om u kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Onze daken zijn belangrijk, ze houden ons droog, en daar helpen ons team van vakspecialisten en wij u graag bij.”

Eaters-partner
Familie Nijsten (Acaleph) en Ron Lahay hebben ons geënthousiasmeerd een avond deel uit te maken van de Eaters familie. De wedstrijd tegen Leuven had een hoog “knuffelgehalte” maar werd helaas verloren. Toch voelden wij ,gezien ons familiebedrijf pur sang, aangetrokken tot de sfeer binnen de Eaters-familie. We zijn blij deel te mogen uitmaken van deze familie en wensen jullie een sportieve en succesvolle voortzetting van dit ijshockey seizoen.

Desirée en Rob Smeets

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram