Menu

ONZE NUMMER 46 KOMT EATERS HELPEN, ALS JIJ OOK MEEHELPT!

28 augustus 2014

We hebben nog een mooie troef achter de hand. Onze Finse held staat in de startblokken om ons dit seizoen te komen versterken! Tevens is Stef Verhulst toegevoegd als derde goalie.

Onze TOPPER met het legendarische #46 wil, na een sabbatical van een jaar, terugkeren bij de club waar hij thuis hoort, de Eaters! Door achter de schermen met meerdere personen ( o.a. particuliere investeerders) hard te werken was een en ander al mogelijk gemaakt.
Sami Heinonen groeide sinds 2009 uit tot de publiekslieveling van Geleen door zijn weergaloze acties, zijn saves, zijn capriolen op en naast het ijs en vooral door zijn uitstraling in het doel.

"De roep om Sami gonste natuurlijk al weken door het Geleense luchtruim. Zoals iedereen wellicht weet is de goalie een zeer belangrijke pion in het team. Met Sami als goalie breng je veel zekerheid in het team. Dat vormt dan al een hele mooie basis en een hele geruststelling voor de verdediging.
Sami heeft een heldenstatus in Geleen. Wij zijn dan ook verheugd dat hij nog eens een seizoen iedereen wil laten genieten en de tegenstander wil frustreren. Laten we hopen dat dit een feit wordt…." aldus de technische staf.

Met Eaters mocht hij in 2010 de beker in ontvangst nemen en twee jaar later in 2012 was hij van de partij bij het winnen van het landskampioenschap. Hij speelde hierin een belangrijke rol.

Sami terug in Geleen, dat wil jij toch ook?

Steun Eaters, knok mee voor een mooi seizoen met deze superheld in het doel!
Twijfel niet en ga voor een seizoenkaart.
Twijfel niet en motiveer de mensen om je heen om de Eaters ook te steunen!
Twijfel niet en kom VANAVOND naar de verkoopavond van de seizoenkaarten in de Cross van 19:00 tot 21:00. Jouw bijdrage loont!

Een deel van de selectie zal aanwezig zijn en jullie laten zien dat zij er ook voor gaan.
Je kunt de seizoenkaart ook nu al ONLINE kopen. Mochten we niet van start kunnen gaan, dan ontvang je je aankoopbedrag uiteraard retour.

Twijfel niet.. Sami en het team rekenen op jullie!!! We Believe…

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram