Onthulling nieuwe shirts tijdens teampresentatie komende zondag

21 september 2023

Het was wederom een uitdaging om de logo's van 15 partners op het Snackpoint Eaters tenue te plaatsen. Ondanks de vele partners is het toch een rustig geheel geworden! Het thuisshirt is weer vertrouwd rood met blauw, en voor de uitwedstrijden spelen we in wit/grijs en blauw.

Natuurlijk staat onze trotse hoofdsponsor Snackpoint centraal op onze shirts, zowel op de voor- als achterkant, en nieuw ook op de kraag zodat ze mooi prominent in beeld zijn tijdens interviews. Perfact Group en Smeets Dakbedekkingen staan aan de voor- en achterkant van de schouders.

Op de mouwen prijken de logo's van de 'twee broertjes' van Snackpoint, Snacksons en Icepoint. Ook onze cateringpartner Chapeau Catering en de Club van 1000 staan er mooi op! De mouw wordt afgesloten met het logo van VJB Smoke Eaters om zo onze samenwerking kracht bij te zetten.

Op de achterkant staat het logo van Sports & Talentpark Watersley, evenals de logo's van Snacksons en Icepoint. Op de borst worden de shirts gecomplementeerd door Rockstar Energy en onze huisontwerper MDesign Web+Graphic Studio.

Op de broeken van de spelers prijkt op elke broekspijp een sponsor; aan de voorkant zijn dat BSB Verzekeringen en de Horecagroothandel VHC, en aan de achterkant Laco Glanerbrook en Zuidlease. Dit jaar is Robert Knops Vijver en Aquarium ook weer onze sokkenpartner.

BeRED-ydit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram