Onthulling nieuwe ijshal op eerste Relatieavond

9 november 2023

Op woensdagavond verzamelden partners van Snackpoint Eaters Limburg zich bij Chapeau Catering, gelegen op het inspirerende terrein van Watersley Sport & Talentspark. Tijdens deze bijeenkomst stond de onthulling van het ontwerp van het nieuwe Glanerbrook complex in Geleen, met de schitterende nieuwe ijshal als blikvanger, verzorgd door architect Patrick Fransen van NOAHH. De avond stond onder leiding van Henk Caris en Eefje Cuypers.

Het evenement bood niet alleen de gelegenheid om te netwerken en het bestuur vragen te stellen, maar was tevens doordrenkt met de culinaire kunsten van Chapeau Catering. Het was een avond om te koesteren.

Architect Patrick Fransen hield de spanning vast door eerst de rest van het Glanerbrook complex te presenteren. Sport, beleving, groen en gezondheid vormen het nieuwe motto van dit complex, waar een 300 meter lange pergola als de ‘groene’ loper fungeert. Het hele complex krijgt een open karakter, met elke zone die zijn eigen unieke uitstraling heeft. De sporthallen domineren in rood, het zwembad in blauw met hout en groene elementen, en de ijshal schittert in blauw met een betoverend kristallen plafond. De presentatie kwam tot een climax met de aankondiging van de nieuwe ijshal, met 1075 zitplaatsen, 200 staanplaatsen en 250 VIP-plaatsen met 2 VIP-lounges met een groot scorebord ertussen. Het meest opvallende detail was het plafond van de ijshal, versierd met majestueuze 'ijskristallen', wat de hal een betoverende uitstraling geeft.

Niet te vergeten de sponsors en hun exposure, waar de architect rekening mee heeft gehouden door reclamemogelijkheden aan te bieden op de boarding en de grote hoge wanden van de hal. De boarding zal beschermd worden door plexiglas, zodat ze niet beschadigd worden door pucks of schaatsen.

Het bouwteam kondigde aan dat de ijshal naar verwachting speelklaar zal zijn in december 2024 of begin januari 2025, wat betekent dat het team waarschijnlijk midden in het volgende seizoen zal overstappen naar de nieuwe hal. Dit is echter onder voorbehoud, gezien de omvang van het project.

Na de presentatie van Patrick Franssen volgde een vragenronde met het bestuur. Ze benadrukten dat Glanerbrook de komende maanden een bouwplaats zal worden, met mogelijke overlast door de verbouwingen, waaronder een verplaatste ingang en tijdelijke kleedkamers in de sporthallen. Voorzitter Ron Lahay vroeg de sponsoren om Snackpoint Eaters Limburg te blijven steunen en samen de uitdagingen van de verbouwing te overwinnen. Ten slotte bracht hij het geweldige nieuws dat hoofdsponsor Snackpoint het contract openbrak en verlengde tot het seizoen 2025-26, wat als een primeur werd aangekondigd.

Na een korte pauze nam Joop Petit van Watersley Sports & Talentpark het woord en deelde een boeiend verhaal over de totstandkoming van het indrukwekkende complex, hun visie en de toekomst van topsport. Ze kijken reikhalzend uit naar het nieuwe Glanerbrook om hun sporters te laten schitteren, waaronder onder andere hun handbalteam, fietsploeg en triatleten.

De avond werd afgesloten met heerlijke hapjes, drankjes en boeiende gesprekken tussen de aanwezige sponsors. Als kers op de taart melden zich nog 2 bedrijven aan voor de Club van 1000, deze bedrijven zullen we later deze week bekend maken.

Onze oprechte dank gaat uit naar Chapeau Catering, Joop Petit van Watersley Sports & Talentpark, architect Patrick Fransen, Henk Caris, Eefje Cuypers, fotograaf Wil Smeets en alle aanwezigen voor het welslagen van de eerste relatieavond van het seizoen 2023-24. Een glanzende toekomst in de nieuwe hal wacht ons allemaal.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram