Nog een pre season wedstrijd voordat het echte werk begint

22 september 2018

No Meta Box gallery field data found

Zondagavond om 19:00 uur speelt Eaters de laatste oefenwedstrijd als voorbereiding op het seizoen 2018-2019. Tegenstander zijn de Zoetermeer Panters.

Zoetermeer oefende afgelopen weken tegen Den Haag en Amsterdam. In Den haag werd met 5-3 verloren en het uitduel in Amsterdam met 3-7 gewonnen. Ook vanavond troffen Zoetermeer en Amsterdam elkaar. Dit keer ging de winst naar Amsterdam. Eindstand 5-7.

Aan Eaters om de voorspellers, waaronder ik zelf, iets van vertrouwen te schenken. Heerenveen, Den Haag, Nijmegen, Herentals, Luik en onze Eaters worden gezien als de teams die de prijzen gaan verdelen. Ik schaal Eaters in bij de top 4.

We gaan het zien. Nog 1 oefenwedstrijd en een vrij rustige start van de bekercompetitie tegen achtereenvolgens Tilburg, Amsterdam, Zoetermeer, Nijmegen, Amsterdam en Tilburg geeft Eaters een ideale voorbereiding op de knallers tegen de mede favorieten.

Tekst en foto: Jan Hofstede

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram