Vandaag maken we 4 namen bekend van de selectie van de Microz Eaters Limburg, we naderen langzaam aan het punt van het complete team voor het seizoen 2018-2019, het jubileumjaar, het jaar wat wel eens verrassend kan gaan uitpakken….

Toch pas voor het tweede jaar in de selectie maar toch “eine jong oet de eige jeugd “; hij is voor de duvel niet bang, heeft groot deel van zijn jeugd bij het CTO doorgebracht maar zijn blij dat we hem komend seizoen weer aan het werk zien bij de Microz Eaters Limburg, met het # 3 Remco Knoren.

Ook voor het tweede jaar bij de selectie maar vanaf dit seizoen voor het “echie” een speler waar vorige seizoen al vaker over is gesproken dat het eigenlijk niet mogelijk is wat hij presteert in de korte jaren dat hij ijshockey speelt, dit jaar met het # 92, Rick Janssen. Hij kan dit seizoen laten zien dat hij bij de grote mannen thuis hoort.

Verder zijn wij ook blij dat we toch ook dit seizoen gebruik mogen maken van de kwaliteiten van #93 Dean Moors, dit zag er vanwege zijn werk bij de politie in eerste instantie niet naar uit, maar gelukkig behoort enige vorm van flexibiliteit bij zijn unit tot de mogelijkheden. Wij zijn er blij mee.. Dean, een echte teamspeler… !

De vooralsnog laatste die wij vanavond bekend gaan maken is nu al weer voor het vijfde seizoen bij de selectie en we zijn maar wat blij dat we komend seizoen hem weer met het # 22 zien voorbijflitsen met de wel om bekende tomeloze inzet. Jord Smit we zijn blij dat je er weer bij bent.