[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij zijn verheugd met het feit dat 2 van onze oudgedienden ook komend seizoen weer van de partij zijn.

Na afgelopen weekend een contract voor het leven te hebben afgesloten met zijn Charis mogen wij vandaag bekend maken dat onze captain heeft aangegeven zijn verblijf bij de Microz Eaters Limburg voor komend seizoen ook bekend te maken

Blij zijn wij, en alle fans, met onze #49 Glenn Bakx.

Ook deze “oude” rot heeft mij aangegeven komend seizoen weer de schaatsen voor ons onder te binden.. toewerkend naar zijn 500e wedstrijd zijn wij blij dat onze # 9 Lars van Sloun ook met ons het jubileum jaar in zal gaan.

Lars en Glenn zijn verheugd over de toevoegingen die afgelopen week bekend zijn gemaakt en zien het komend seizoen dan ook vol vertrouwen tegenmoet….

Deze brok aan ervaring kan de jonge garde, die tijdens de trainingen ook weer zullen worden bijgestaan door technisch staflid Lambert Keulen, de kneepjes van het vak bijbrengen zodat zij over een paar jaar het stokje kunnen overhandigen.

Het wordt weer een hoog tijd voor wat prijzen is het devies van beide heren… ik zou zeggen : KOM MAAR OP!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1529939504204-f2cd05cf-4068-4″ include=”12887,12886,12885,12884,12888″][/vc_column][/vc_row]