Afgelopen woensdagavond werd er weer volop getraind door onze boys. De training werd voorafgegaan door een bezoek van onze hoofdsponsor Roger Gielen en zijn vrouw Marlie van Snackpoint. Zij waren aanwezig bij de presentatie van de nieuwe trainingsshirts voor het team.
 
 
Uiteraard werden Roger en Marlie namens de staf en de spelers van harte bedankt door teammanager Danny Peters jr. Ook Roger hield nog een korte toespraak waarin hij de fijne samenwerking met Eaters en het bestuur prees. Natuurlijk hoopt hij, net als wij allemaal, op een seizoen MET ijshockey en spectaculaire wedstrijden in een kolkend Glanerbrook.
 
Daarna hebben de aanwezige spelers de nieuwe shirts aangetrokken en werd er getraind.
 
 
De shirts zijn uiteraard voorzien van het logo van Snackpoint op de voor- en achterkant. Op het shirt zijn overigens ook de logoś te zien van twee nieuwe franchiseformules van Snackpoint te weten ICEPOINT (eerste zaak in Susteren) en SNACKSONS (per 1 juli in Krimpen aan de Lek).
 
 
 
 
De oude trainingsshirts zullen binnenkort verkocht worden voor  €22,50 per stuk. Ze zijn er in het wit, groen, rood, oranje (goalies)en geel aantallen per kleur zullen op de verkoopsite te zien zijn
 
Ze worden te koop aangeboden op eaters.nl 
 
Volg ons op onze website en via social media voor meer informatie waaronder startdatum verkoop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij.
De presentatie van de shirts werd uiteraard treffend in beeld gebracht door onze mediapartner BRANDING IN MOTION
Branding in Motion maakte ook nog de volgende foto’s