Menu

Nick Verschuren terug en Maxime Pellegrims blijft bij Microz Eaters Limburg!

22 juni 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]#8 is weer terug van weggeweest.

Met gepaste trots kan de technische staf van de Eaters melden dat na afwezigheid van een aantal jaren het eindelijk weer is gelukt om Nick Verschuren aan de Microz Eaters Limburg te binden.

Afgelopen jaar behoorde Nick met zijn 48 goals en 20 assists in 25 gespeelde wedstrijden tot de top van de topscoorders lijst van de Beneliga en Beker van Nederland.

Team manager Knops maakt er geen geheim van dat Nick al jaren op het verlanglijstje staat maar dat om verschillende redenen een overeenkomst steeds werd afgeketst, tot dit seizoen dan. Knops : “Nick is het type speler die wij zoeken binnen ons team, zijn scorend vermogen is een van de grote voordelen die Nick heeft, maar daarnaast is Nick een correcte jongen waar heel prettig mee samen te werken valt.”
Knops vervolgt: “Iedereen is overtuigd van de kwaliteiten van Nick en dan is het ook een eenvoudig rekensommetje dat iedereen Nick graag in hun team wilde hebben. Wij zijn er dan ook mega trots op dat het de Microz Eaters Limburg gelukt is om Nick vast te leggen.”

Tenbult: “Nick heeft al voor mij gespeeld gedurende mijn tijd in Turnhout, en hij stond hoog op mijn verlanglijstje en ben daarom zeer verheugd dat het gelukt is hem komend seizoen in het Microz Eaters Limburg shirt te zien spelen..
Met de beide imports, de jongens die al toegezegd hebben en nu dan ook Nick, wordt Geleen een tegenstander om serieus rekening mee te gaan houden... En ik weet dat Peter nog niet definitief klaar is met completeren van de selectie?”
[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1529667095209-f50c4983-88b3-5" include="12868,12869,12870"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]# 64 blijft ook voor seizoen 2018-2019 een Eater!!

Ondanks dat er een paar weken ietwat verwarring ontstond door een achteraf met onjuist verkregen informatie geplaatst artikel op FACE-OFF, was de technische staff er steeds van overtuigd dat Maxime Pellegrims ook voor het komende seizoen de schaatsen bij de Microz Eaters Limburg zal onderbinden.

Maxime zegt daarover: “Mijn job in Geleen heb ik niet kunnen voltooien na het ongelukkige met blessures getekende seizoen, maar dat is niet de enige reden dat ik wil blijven.
Het is een fijn team, een goede organisatie en ze hebben alles hier goed voor elkaar. En als ik de geluiden mag geloven en wat er nu ook al is gepubliceerd kan het zomaar eens een mooi seizoen gaan worden voor de Microz Eaters Limburg en hun trouwe fans. Ik verheug mij op het aanstaande seizoen “

De staf is meer dan enthousiast over het aanblijven van deze snelle, vinnige speler.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1529667238096-86a63bc0-cefc-10" include="12393,12391,12871"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram