[vc_row][vc_column][vc_column_text]De geruchten waren er al echter de klap is er gisteravond pas op gegeven. Nick heeft zich in de afgelopen dagen bij de voorzitter gemeld met de mededeling dat hij zich weer graag bij de selectie zou willen voegen.

Nadat er vervolgens zorgvuldig overleg met de technische staf en zeker niet in de laatste plaats overleg binnen het team heeft plaatsgevonden is dinsdagvond 3 december na de training unaniem beslist om Nick weer toe te laten tot het team.

De beslissing is gemaakt in het belang van het ijshockey in de breedste zin van het woord. De enkele weken ontstane situatie kende aanvankelijk enkel alleen verliezers en dit is met deze beslissing, nogmaals na uitvoerig overleg, omgedraaid in een pure win/win situatie. Uiteindelijk zijn wij als gehele organisatie (team, technische staf en bestuur) verheugd dat wij tot deze beslissing zijn gekomen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1575447203098-1e3e1b4c-deeb-0″ include=”15910,15737,15612,15507″][/vc_column][/vc_row]