Negen Limburgerse spelers voor Microz Eaters Limburg!

19 juni 2018

Na vorige week de eerste 3 spelers bekend te hebben gemaakt zijn we nu toe aan een serie van volgende spelers die zich hebben gecommitteerd om ook komend seizoen de kleuren van Microz Eaters Limburg te verdedigen.

Wij zijn blij met de handhaving en met de ervaring van onze beide goalies Rowan Delil en Michael Sterkens, die elkaar afgelopen seizoen naar een hoger niveau hebben getild en dit dus ook komend jaar weer zullen gaan doen… Heel mooi nieuws dus..

Dit alles onder supervisor van onze goaliecoach Guido Walenciak, die deze taak als lid van de technische staf ook komend seizoen weer zal gaan uitvoeren.

Verdedigend zijn we blij op dit moment ook Levi Smeets weer te kunnen presenteren, een jonge gast die een gigantische progressie heeft doorgemaakt en dit onder “toeziend” oog van onze ervaren defences zeer zeker komend seizoen ook weer zal gaan doen.

Van de zijkant onder de supervisie van de coaches alsmede ook van technisch staf lid Erik Tummers die zijn expertise tijdens trainingen weer zal gaan overdragen op de spelersgroep en dan m.n. voor de verdedigers.

Als aanvallers presenteren wij nu:

Thom Smits die vanaf dit seizoen volledig onder de vleugels van de Microz Eaters Limburg zal vallen, daar waar wij afgelopen seizoen heeft mogen ruiken en proeven aan het grote werk. Over de potentie van Thom valt niet te redetwisten.

Voor het derde seizoen alweer zal Renzo Meulenbeek de kleuren van onze club verdedigen, ook Renzo heeft zijn inzet en progressie beloond gekregen door uitgenodigd te worden voor het nationale team.

Mitch Koumans is onze volgende ruwe diamant die we kunnen presenteren.. Mitch is een eigen kweek waar we nog jaren plezier aan kunnen gaan beleven.

Mitch zal komend seizoen naast het IJshockey ook gaan studeren aan de universiteit van Maastricht!

Voor het vijfde seizoen maakt Joey Geurts nu al deel uit van de selectie, en verheugd zijn wij over  het feit dat hij ook nu weer heeft gekozen voor de Eaters, wetende dat dit talent niet onopgemerkt is gebleven bij andere clubs in Nederland en België… maar : “zien härtje blif toch noch ummer bie Gelaen!   

Tom Marx.. de ijzersterke winger…. Ook hij blijft  weer een Eater.. een speler waar een ieder op kan bouwen en leunen.  Een genot om naar te kijken, puck-vast en komend seizoen te tegenstander zeker wederom weer helemaal gek draaiend, te aanschouwen met zijn vast #11.

Dan komen we aan bij Luca Heutmekers, onze razend snelle winger, weer een jaartje ouder, met weer een jaartje meer ervaring… ondertussen alweer jaren onderdeel van zijn  en ons clubje…     en ook van hem gaan onze fans zeker weer genieten van zijn tomeloze inzet..

Wordt allemaal op korte termijn vervolgd…. ?

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram