Menu

Nederland – Belgie

1 november 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Omdat er wegens de interland break in BeNe-league en Oberliga verband geen regulier wedstrijden op de agenda staan worden er zaterdag 11 november in Mechelen en zondag 12 november in Sittard-Geleen interland wedstrijden gespeeld tussen het Nederlands en het Belgisch nationale team.

De thuiswedstrijd van Nederland wordt om 19.00 uur in Glanerbrook gespeeld en dit affiche belooft op voorhand een hoge amusementswaarde. Beide teams ontmoeten elkaar immers komend jaar ook tijdens het WK dat in Tilburg wordt gespeeld. Bij Nederland zijn ook spelers van Laco Eaters en het Tilburg Oberliga team geselecteerd.

In het voorprogramma (start 17.45) geven de spelers van het U12 team van de Smoke Eaters een demonstratie training. Ook bij de openingsceremonie spelen zij een rol.

Kaarten kunnen tot zaterdag 11 november 12.00 uur worden gereserveerd via reserveringen@eaters.nl. De kassa is op zondag vanaf 17.30 uur geopend.

Seizoen- en business kaarten zijn voor deze interland wedstrijd niet geldig.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="11798" img_size="full" alignment="center" style="vc_box_shadow_border"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram