Menu

Nederlaag in Belgie!

31 oktober 2016

HERENTALS – EATERS

De regerend kampioen van de Beneliga is begonnen met een overtuigende zege. Herentals versloeg in eigen huis Eaters Geleen met 6-2. Afgelopen week nam Herentals nog afscheid van trainer Buck Rombouts. Jan Andries neemt de taken van Rombouts voorlopig voer.

Andries zag dat Jacob Laliberté al na 42 seconden de score opende. Lars van Sloun tekende in de tiende minuut voor de gelijkmaker maar via Vincent Morgan kwam Herentals weer op 2-1.

Halverwege de wedstrijd profiteerde Geleen van een powerplay met twee spelers meer. Jonas Huovinen schoot de puck achter goalie Mike Jansen voor de 2-2. Geleen kon de gelijke stand niet heel lang volhouden. Zes minuten later scoorde Trevor Hunt de 3-2 en vlak voor het einde van de periode maakte Laliberté zijn tweede van de avond en de vierde voor Herentals.

Vincent Morgan voltooide zijn hattrick in de derde periode door nog tweemaal te scoren. Morgan haalde het einde van de wedstrijd trouwens niet. Na een knokpartij met Jord Smit mocht Morgan vier minuten voor tijd richting kleedkamer. Vlak daarvoor hadden ook Trevor Hunt en Justin Evers het ook met elkaar aan de stok gekregen.

MISSION VOLLE BAK!

Na de 6-2 nederlaag in Herentals, op naar het komend weekend met weer een zwaar programma voor de mannen. Zaterdag eerst de reis naar Heerenveen, die revanche willen voor de Ron Berteling schaal en dan zondag het Luik van Akim Ramoul op bezoek. Deze wedstrijd staat ook nog in het teken van de KNAUF Wounded Warriors Charity Game.

Neem zondag iedereen mee om de drie punten in Geleen te houden, dus mobiliseer je vrienden en familie en beGreen on Sunday!

Tot vrijdag kan er geboden worden op de Game jerseys!