Mordy Munichman blijft bij Snackpoint Eaters Limburg

15 juni 2024

Als product van de eigen jeugdafdeling, is Mordy al vele jaren een vaste waarde in de hoofdmacht van Geleen en maakt dus ook in het seizoen 24-25 zijn opwachting in het team van Jeffrey van Iersel. Het wordt zijn negende seizoen op het hoogste niveau in Nederland.

Al voor aanvang van het afgelopen seizoen gingen er geruchten dat de speler met rugnummer 24 overwoog om te stoppen, mede als gevolg van de tijd die het runnen van zijn eigen bedrijf hem kostte. Wat vond hij van vorig jaar? Mordy: “Hoewel we als team net niet alles hebben bereikt wat we hadden gehoopt, ben ik erg content met onze vooruitgang en de inzet die we hebben getoond.”

Vooruit kijkend naar komend seizoen heeft hij nog mooie verwachtingen: “Met de steun van onze supporters kunnen we nog grotere stappen zetten en onze ambities waarmaken. Hun support is van onschatbare waarde en motiveert ons enorm,” aldus Mordy.

Afsluitend zegt hij nog tegen de Eaters-fans: “Laten we samen naar een succesvol seizoen toewerken. Ik kijk ernaar uit om jullie weer op de tribunes te zien.”

Teammanager Lars Engwegen over de verlenging van het contract met Mordy: “Met Mordy er weer bij is onze verdediging compleet. Hij heeft lang getwijfeld of hij zou terugkeren bij ons en dat had, zoals eerder aangegeven, te maken met de combinatie tussen werk en ijshockey. Mordy is voor mij iemand die inmiddels toch echt bij de vaste kern hoort en die je dan ook wat extra tijd en mogelijkheden gunt. Gelukkig heeft hij aangegeven het te kunnen combineren en voor ons gezamenlijke doel te willen gaan.”

Overigens zal Mordy, net als Kay Gielen, pas medio september kunnen aansluiten bij de selectie van Snackpoint Eaters Limburg.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram