Menu

Microz Eaters maakt selectie compleet

13 juli 2019

Met het toevoegen van het jeugdig Belgisch talent Wannes Moons hebben de Microz Eaters Limburg de laatste speler aan de selectie toegevoegd.
Eerder werd ook Sebastian Kragt voor nog een seizoen vastgelegd en hebben de Eaters in de persoon van Danny van Rijswijk de derde goalie aan de selectie toegevoegd.

Voor Danny van Rijswijk is het een hernieuwde kennismaking met de Microz Eaters Limburg, hij heeft al in een eerder stadium zijn diensten verleend aan de Eaters.

Wannes Moons is een bijna 17 jarige speler (20-06-2002) die afgelopen seizoen voor het Beneliga team van Antwerp Phantoms heeft gespeeld.

Wannes heeft vorig jaar voor zowel de nationale U18 en U20 deelgenomen aan WJC toernooien.
Wannes is een boomlange verdediger van 195 cm die logischerwijs twee voorbeelden heeft en zich ten doel heeft gesteld om, via de Eaters, dezelfde weg te bewandelen als voortzetting van zijn nog prille carrière, n.l. Mike Pellegrims en natuurlijk onze Vadim Gyesbreghs.

Vadim heeft aangegeven dat hij in Wannes als verdediger een groot potentieel te zien en is bereid Wannes naar een hoger niveau te tillen.
Wannes zal gaan spelen met het vrijgekomen nummer 3.

Er heeft grondig overleg tussen de voorzitters van zowel Antwerp Phantoms en Microz Eaters Limburg plaatsgevonden om deze overgang te bewerkstelligen en dit alles is in de eerste plaats gebeurd is het belang van de speler.

Voor Sebastian Kragt wordt dit het tweede seizoen in het shirt van de Microz Eaters en is van plan dit seizoen duidelijke progressie t.o.v. afgelopen seizoen te laten zien.
Sebastian zal wederom met 14 gaan spelen.

Microz Eaters Limburg is klaar voor het komende seizoen en wij hopen dat dit zal worden vergezeld met grote aantal toeschouwers tijdens onze wedstrijden in the Hell of the South….!!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram