Menu

Microz Eaters Limburg naar Leeuwarden en Mechelen op bezoek in Geleen

4 januari 2019

Amper bekomen van de uitschakeling in het bekertoernooi, staat het volgende speelweekend al weer voor de deur. Zaterdagavond moeten onze mannen naar Leeuwarden voor de topper tegen de Unis Flyers en zondagavond komt Mechelen op bezoek in Geleen.

Unis Flyers staat momenteel als nummer 3 genoteerd in de ranking, maar wie iets beter naar de cijfers kijkt, weet dat het team van coach Mike Nason de minste verliespunten heeft behaald. Onze mannen staan als 1e genoteerd maar moeten qua verliespunten naast Heerenveen ook Herentals voorlaten. Voor wat het allemaal waard is.

Of Eaters de strijd voltallig kan beginnen tegen de Flyers is nog maar de vraag aangezien onze mannen niet ongeschonden uit de PO-strijd tegen Den Haag zijn gekomen.  Heerenveen is ook nog verwikkeld in de PO-strijd tegen Nijmegen. De stand is in dat treffen 1-1 maar game 3 wordt pas volgende week afgehandeld. Heeft Flyers hiermee een voordeel tov onze mannen? Nee, aangezien Flyers vanavond tegen Den Haag moet en daarmee het verschil in energieverbruik van deze week opheft.

Zondagavond komt Mechelen op bezoek. Het team van ex-Eater Maxime Pellegrims wist het onze mannen in het eerste duel knap lastig te maken. Met veel pijn en moeite wisten onze mannen een 3-0 achterstand om te buigen naar een 3-4 winst. De wedstrijd in Leeuwarden begint zaterdagavond om 20:30 uur en staat onder leiding van Debby Hengst. Zondagavond om 19:00 in onze eigen ijshal staat Tim Tzirtziganis aan het roer.

Heel veel plezier bij de wedstrijd(en) en mocht je net als ik trots zijn op onze mannen, geef ze dan bij opkomst een warm applaus. Wij fans baalden bij de uitschakeling voor de beker, maar voor onze spelers, die tot aan het gaatje zijn gegaan, was het een mokerslag. Laat zien dat je een Eater bent!!

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 Р2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram