Microz Eaters Limburg haalt zijn tweede import voor komend seizoen

21 juni 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Microz Eaters heeft de hand weten te leggen op aanvaller Matthew (Matt) Beer. Matt, geboren op 20 april 1990 (28 jaar) is rechtshandig en is 183 cm met 93 kg schoon aan de haak.

Matt heeft na junior A teams in SJHL/CHL/NOJHL de overstap gemaakt naar Morrisville State College in de NCAAIII. ( Amerikaans College divisie). Na 4 seizoenen in de NCAAIII werd hij in 2015 opgepikt door de Mississippi RiverKings spelende in de SPHL(Southern Professional Hockey League), SPHL is overigens ook de divisie waar de laatste Canadese import Adam Hartley speelde voor zijn overstap naar Geleen.

Sinds 2015 heeft Matt in de z.g.n. Minor Pro Leagues SPHL en de Federal Hockey League (FHL) gespeeld. Na omzwervingen tussen de Port Huron Prowlers, Mississippi RiverKings en de Carolina Thunderbirds speelde de aanvaller het afgelopen seizoen het grootste gedeelte voor de Roanoke Rail Yard Dawgs in de SPHL. Voor het komende seizoen 2018/2019 stond Matt al op de zgn.”protected-list” van Roanoke, andere teams in de SPHL (buiten Roanoke) konden hem hierdoor niet contracteren.

Na uitvoerige scouting, overleg, en beoordeling binnen de technische staff, zijn wij dan ook verheugd dat Matt gekozen heeft voor de Microz Eaters Limburg die daarmee meteen zijn 1e Europese club wordt.

Het moge duidelijk zijn dat de huidige technische staff bij de selectie van haar imports voor het komende seizoen niet over één nacht ijs gegaan zijn. Matt is een sterke en een ervaren allround speler, die zowel op de center als rightwing uit de voeten kan. Hij leest het spel, met een goed en snel schot waarmee hij de “soft“ spots bij de goalie weet te vinden.

Ook gezien zijn leeftijd en ervaring zal hij een welkome aanvulling zijn binnen de kleedkamer. Matt Beer is absoluut een aanwinst voor de Microz Eaters Limburg en zal gaan spelen met #90.

Voor het eerst sinds het seizoen 2014/2015 heeft Geleen weer Canadese imports binnen haar gelederen. Brad Westerman was de laatste, maar was een statusspeler.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram