Menu

Microz Eaters Limburg haalt Import

7 oktober 2019

De teleurstelling over het plots en eenzijdig vertrek van Matthew Beer nog vers in het geheugen heeft de technische staf niet stil gezeten en heeft afgelopen week meteen een slag geslagen door een Finse verdediger vast te leggen in de naam van Eetu Moksunen.

Eetu, 22 jaar jong, heeft afgelopen seizoen op het hoogste niveau in Polen gespeeld en is op het laatste moment als free agent op de markt gekomen. Hierdoor heeft het bestuur i.s.m. de technische staf Moksunen voor de rest van het seizoen kunnen vastleggen.

In Finland heeft Moksunen o.a. op het hoogste jeugd niveau JR. A SM Liiga gespeeld. Eetu is een aanvallend ingestelde rechtshandige verdediger. Ondanks zijn jeugdige leeftijd is de technische staf overtuigd van de meerwaarde van de Fin.

De organisatie is mee dan verheugd over het vastleggen van Eetu Moksanen en hoopt hem voor komend weekend speelgerechtigd te hebben.

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram