Menu

Maxime Pellegrims laat zijn contract ontbinden!

12 juli 2018

Enigszins als domper op de vooral toch mooie berichten over de selectie van komend seizoen heeft in goed onderling overleg met de Technische staf Maxime Pellegrims besloten om vooralsnog niet meer in het shirt van de Microz Eaters Limburg uit te komen.

Zwaar wegende persoonlijke redenen hebben hem dit doen besluiten. Maxime betreurt deze beslissing, vooral omdat hij door blessures afgelopen seizoen niet heeft kunnen brengen wat er van hem verwacht werd. Aan het team en de gehele organisatie van de Microz Eaters Limburg heeft het zeker niet gelegen. Dit geeft Pellegrims ons duidelijk te kennen; "Met pijn in het hart verlaat ik Geleen. Omwille van priveredenen is het niet meer mogelijk de tijd vrij te maken voor de lange reizen. Ik heb graag in Geleen gespeeld en keek er enorm naar uit om er nog een jaar aan toe te voegen. Bovendien had ik steeds een uitstekende verstandhouding met het bestuur o.a. met Peter Knops, Ron en Puk. Ik wens het volledige team, equipement -en coachingstaff veel succes toe en wil graag de fans bedanken voor de support die ik kreeg."

Wij betreuren zijn beslissing maar kunnen er aan de andere kant wel begrip voor opbrengen en willen Maxime bedanken en hem veel succes toewensen voor de toekomst, en wie weet, wellicht tot ooit.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram