Menu

Martin en Limburg Eaters komen niet tot een akkoord.

15 augustus 2014

Helaas ook een minder goed bericht na de vele goede. Het bestuur van Limburg Eaters heeft geen overeenstemming bereikt met goalie Patrick Martin, ondanks een overeengekomen intentieverklaring.

Wij zijn er van overtuigd dat aan Patrick hele goede voorwaarden zijn aangeboden waarin hij zijn geliefde ijshockeyspel met zijn studie en het wonen in Sittard-Geleen had kunnen combineren.
Patrick kon zich helaas niet vinden in deze voorwaarden en heeft daarom besloten om zijn ijshockeycarrière niet voort te zetten bij de Limburg Eaters.

Door deze beslissing brengt hij overigens meteen zijn Nederlandse “nationaliteit” met betrekking tot een “niet import” status in gevaar.
De financiële eisen, die Patrick aan ons stelde, waren dusdanig hoog dat wij deze op geen enkele manier konden rechtvaardigen.

Het vorige seizoen was voor Martin het eerste in Europa. Na een moeilijke start groeide hij uit tot een solide sluitpost, hetgeen hem in januari de Reebok IJshockey Player of the Month award opleverde. Helaas raakte hij in januari geblesseerd aan zijn hand waardoor hij daarna niet meer in actie kwam voor de Limburg Eaters.

Wij wensen Patrick veel succes met het vervolgen van zijn studie en hopen dat hij zijn ijshockey-uitrusting niet voorgoed aan de wilgen zal hangen.

De technische staf is op dit moment, naast Rowan Delil, hard bezig met het selecteren van een meer dan waardige vervanger en heeft op dit moment zelfs de keuze uit twee (misschien wel drie) hele goede alternatieven. Zodra er meer duidelijkheid is omtrent deze goalie, zullen wij dit uiteraard weer onmiddellijk bekend maken.

Wij werken aan de verplichting om het team en de de Geleense fans een kwalitatief zeer goede goalie te brengen….”Kump good”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram