Biosteel is niet zomaar een sportdrank, al vele jaren zijn zij een van de grootste sportdrank leveranciers in Noord Amerika. Sinds dit seizoen heeft Biosteel een langdurige samenwerking met de IIHF (Internationale Ijshockey Federatie) en de NHL (National Hockey League) waardoor Biosteel nog meer in de schijnwerpers zal staan wereldwijd. Maple Leaf is sinds 2015 de distributeur voor Benelux in deze suikerloze hydratatie sportdrank. 

 

Waarom Biosteel?

 

GEEN KUNSTMATIGE SMAKEN

Bij BioSteel geloven ze in het creëren van de gezondste sport hydratatieproducten ter wereld. BioSteel is op de meest natuurlijke manier ontworpen om u de hele dag door te hydrateren. Onze producten bevatten geen bewaarmiddelen, geen kunstmatige aroma’s & kleuren.

 

GEEN SUIKER

Suiker is niet nodig voor hydratatie. De meeste atleten en actieve individuen putten glycogeen niet uit tijdens de activiteit tot het punt dat ze het tijdens het sporten moeten aanvullen met suiker. Wij geloven in het verkrijgen van uw koolhydraten uit gezonde voedingsbronnen, niet uit toegevoegde suikers. Afgezien van het feit dat suiker geen functionele voordelen heeft, is het gekoppeld aan uitdroging, energie crashes en is het niet goed voor je hele gezondheid. Om al deze redenen en meer, zijn BioSteel-producten gezoet met natuurlijk stevia-extract, in plaats van suiker, om uw hydratatie EN uw gezondheid te ondersteunen!

5 ESSENTIËLE ELEKTROLYTEN.

Natrium handhaaft de lichaamsvocht balans en voorkomt krampen tijdens lichamelijke activiteit.

Kalium is belangrijk voor zenuw signalering en spiercontractie.

Chloride helpt bij het handhaven van een goede vochtbalans en bloeddruk.

Calcium is verantwoordelijk voor spiercontractie en een normaal hartritme.

Magnesium is van cruciaal belang voor het ondersteunen van spierontspanning en helpt bij het ondersteunen van meer dan 300 reacties in het lichaam. Mensen hebben vaak een tekort aan dit belangrijke mineraal.

Wie dit product graag wil proberen kan op www.hockeytown.be alle verschillende smaken en verpakkingen bekijken en bestellen.