Het verheugt ons jullie te kunnen laten weten dat we de vacature “bestuurslid Algemene Zaken” inmiddels hebben weten in te vullen. Loes ‘the Voice’ Schobbben is per 7-7-2021 toegetreden tot het bestuur van Stichting Topijshockey Eaters Limburg.

 

Loes is al jaren de stadionspreker tijdens de thuiswedstrijden van Snackpoint Eaters Limburg en daar komt nu een nieuwe taak bij als bestuurslid Algemene Zaken. Het bestuur van Stichting Topijshockey Eaters Limburg is blij dat Loes deze functie op zich wil nemen.

 

Loes stelt zich graag aan jullie voor;

“Ik ben een trotse moeder van twee zonen, schoonmoeder van twee lieve schoondochters en oma van drie prachtige kleinkinderen. Tevens ben ik al 42 jaar getrouwd met Frans mijn steun en toeverlaat.

Tijdens mijn jeugd heb ik wedstrijden van de Eaters bezocht maar toen mijn zonen gingen ijshockeyen ben ik echt, zoals een goede ijshockey moeder betaamt, meer bij het ijshockey betrokken geraakt.

 

Dit begint met het veters strikken bij de hele kleintjes, fruit snijden en thee maken en daarna als bench official de wedstrijd begeleiden. Vervolgens beland je in het bestuur van de VJB Smoke Eaters en raak je voorgoed aan het spel verslingerd.

 

Nadat mijn zonen de jeugd waren ontgroeid ben ik de vaste Bench Official van de Snackpoint Eaters geworden. Vanaf dit seizoen komt daar nog een taak bij. Men heeft mij kunnen verleiden om de taak als bestuurslid Algemene Zaken op me te nemen bij Snackpoint Eaters.

 

Als bestuurslid Algemene Zaken zal ik, in het kort gezegd, mij onder andere gaan bezighouden met het complete vrijwilligerskorps binnen de Eaters familie en zal ik events gaan organiseren.

 

Ik verheug me erop om er samen met mijn medebestuurders en alle vrijwilligers een mooi seizoen van te maken.”