Limburg Eaters haalt een beer van een defence

19 augustus 2014

Limburg Eaters heeft een overeenstemming bereikt met de Candadees Ilan Cumberbirch (1988), de 25-jarige is een speler van 188 cm lang en is 104 kg schoon aan de haak.

Ilan is een typische “stay at home” defence die aan de gestelde eisen voldoet die de technische leiding bij het bestuur heeft neergelegd.

De boomlange verdediger is afkomstig uit de Canadian Interuniversity Sport League (CIS). Hij speelde de laatste jaren bij University of British Colombia (UBC), het hoogste college niveau in Canada. Voordat Ex-Eater Ian McDonald prof werd speelde hij ook in deze league.

We hoeven niet bang te zijn dat Ilan niet fit op het Geleense ijs verschijnt want hij is zelf een trainingsbeest, zo is hij zelf "instructor" van enkele NHL spelers en andere sporters zoals football en voetballers. Naast het hockey team van UBC speelt hij ook in het rugby team van de universiteit.

Voor Ilan is het spelen in Europa een van zijn "lifelong goals" en heeft hij ontzettend veel zin om voor Limburg Eaters uit te komen komend seizoen. Hij zal er alles aan doen om het team te steunen en te helpen aan een goed seizoen!

Het agentschap waar Ilan aan verbonden is, heeft de laatste jaren meerdere gerenommeerde spelers in de Nederlandse competitie afgeleverd, spelers zoals Brandon Campos, Dan McGoff en Scott Thauwald.

Na inlichtingen ingewonnen te hebben via Steve Kazakiz (Scout Toronto University) werd ons duidelijk dat Ilan voldoet aan het profiel waar wij naar op zoek waren.

Ilan is een fysiek sterke, een intelligente en technisch zeer sterke schaatser met veel overzicht en inzicht en in bezit van een sterke pass van achteruit.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij veel plezier zullen gaan beleven aan Ilan, hij zal #80 shirt gaan dragen, als nieuwe speler van de Limburg Eaters.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram