Lars van Sloun blijft bij Limburg Eaters

13 augustus 2014

De Captain van vorig jaar blijft ook dit jaar in Geleen, aanvaller Lars van Sloun heeft vanmiddag zijn akkoord gegeven voor nog een jaar ijshockey bij Limburg Eaters.

Na het akkoord spraken we kort met Lars en hij was blij, dat hij weer voor Limburg Eaters mag uitkomen. Hij hoopt dat we de juiste koers kunnen vasthouden om de club financieel en sportief sterker te maken. Daarnaast hoopt hij dat alle supporters, die Eaters een warm hart toedragen, weer in grote getale naar de ijsbaan komen, om er iedere zondag weer samen een groot spektakel van te kunnen maken.

De 24-jarige aanvaller had afgelopen jaar een wisselvallig seizoen. Diverse blessures waren daar ook debet aan. Daarnaast was er de onzekerheid rondom het team. Ook werd hij in de laatste week van de competitie nog vader. Hij kwam in 33 wedstrijden op 29 punten, 9 maal scoorde hij zelf en 20 keer liet hij een teamgenoot scoren.

Door het tekenen van Lars blijft een waardevolle speler behouden voor onze club en voor het Nederlandse ijshockey. Als een speler van het kaliber Lars zou wegvallen ontstaat er voor de club een uitdaging om hier een waardige vervanger voor te vinden. Lars heeft simpelweg een importwaardig niveau. En zoals iedereen weet zijn deze importwaardige spelers redelijk dun gezaaid. Dan zou er er vanwege de importlimiet een gat ontstaan, dat niet eenvoudig is op te vullen, of zelfs niet is op te vullen.

De potentie, die Lars heeft is bekend en wij zijn er van overtuigd dat in de huidige opzet Lars zijn meerwaarde zeer zeker zal bewijzen. De drive van Lars zal er toe bijdragen dat het voor hem en het team een beter seizoen wordt dan het afgelopen jaar. Wij zijn als technische staf dan ook meer dan verheugd dat Lars ook dit seizoen voor Limburg Eaters zal blijven spelen.


Foto's Lars van Sloun

LARS1LARS4LARS3

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram