Laco Glanerbrook en de Eaters Limburg slaan de handen weer stevig ineen.

21 september 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vrijdag 25 augustus kon het groene licht worden gegeven voor de continuering van Laco als naamsponsor van de Laco Eaters Limburg.

Voor het vierde seizoen op rij kunnen de Eaters beroep doen op de betrouwbare samenwerking met Laco Glanerbrook. De Eaters Limburg hebben in het traject naar hernieuwde sponsoring door Laco, aangegeven het spel te gaan bijstellen. De afgelopen jaren is met beleid gewerkt en geïnvesteerd in een betere basis voor de club.

Laco ziet dat Eaters Limburg hernieuwd vertrouwen van zakelijke partners heeft weten om te zetten in een substantiële verhoging van de begroting. Niet altijd even gemakkelijk, maar wel noodzakelijk. Een pluim voor de mensen die de club zo’n warm hart toedragen en keer op keer zijn blijven steunen. Juist dit beeld van de Eaters Limburg als een “no-nonsense” club heeft Laco doen besluiten opnieuw haar naam aan de club te verbinden.

Op basis van een gezonde samenwerking starten we aan het nieuwe sportieve seizoen.
Zoals Laco de nieuwe sportieve koers van de Eaters Limburg heeft uitgelegd gekregen, hebben ze geluisterd naar haar trouwe supporters en sponsoren. Die verwachten en willen actie op de ijsvloer. Een attractief spel waar supporters en toeschouwers op zondag graag naar toe willen komen. Een spel waar, als je een wedstrijd hebt gemist, je dit jammer vindt dat je er niet bij was.

IJshockey en de Eaters hebben een lange traditie in Geleen.
Laco is van mening dat de bevolking van het stadsdeel Geleen een volledig voorzieningen niveau moet blijven behouden binnen de gemeente. Er is al genoeg verplaatst naar andere delen van de gemeente. Houd stadsdeel Geleen levendig!

De gemeente heeft onderzoek laten verrichten. Hierin wordt weinig positief gesproken over de ijssporten waar ook jullie ijshockey onder valt. Het onderzoeksbureau schrijft aan de gemeente of het naar de toekomst wel haalbaar is / noodzakelijk is deze sport voorzieningen te blijven aanbieden. Laten we de gemeente samen duidelijk maken dat Laco Glanerbrook de beste keuze is voor haar inwoners. Bezoek Laco Glanerbrook voor de wedstrijden of kom bij ons zwemmen en sporten. Laco heeft voor jullie gekozen. Kiezen jullie voor Laco Glanerbrook? Het is een wederzijds belang!!

Wij verwachten van de Laco Eaters Limburg in het seizoen attractief aanvallend spel te zien.
Op een faire stevige manier er in vliegen en punten scoren. De weg naar een titel en roem.
Wij, de sponsoren, verwachten jullie weer in grotere getalen te mogen verwelkomen tijdens de wedstrijden. Als 1 groep achter onze mannen staan. Ons team door dik en dun steunen.

Samen sfeer creëren en de bezoekers laten weten waar ze op bezoek zijn: “The Hell of the South”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1505947591803-dae2d86e-e4e1-10" include="10883,10856,10863,10873,10833,10812"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram