LACO Eaters wint maar maakt het zich zelf lastig...

17 november 2014

LACO Eaters heeft ook de derde ontmoeting van Eindhoven gewonnen, in eigen huis werd het 4-2 na een empty netter van Tom Marx en puik keeperswerk van Sami Heinonen, die terecht de Man of the Match werd.

Laco Eaters had een uitstekende start zondagavond en stond na de eerste periode met 2-0 voor. Eerst was het van Sloun die een schot van Tummers van richting veranderde en zo de score opende. Even later in een powerplay situatie was het Adam Hartley die raak schot na wederom een assist van Tummers.

Hierna kon Eaters hun favoriete spelletje spelen, Eindhoven mocht komen en Eaters loerde op de counter. Sami Heinonen stond als een huis zondagavond en pakte voor Eaters de 2 punten.

Natuurlijk moest Eaters ook zelf scoren en dat deed het nog een keer in de 1e periode, een mooie combinatie tussen Gielen en van Mol die de laatste mooi binnenschoot, 3-0.

In de tweede periode golfde het spel op en neer en had Eaters kansen om verder uit te lopen, helaas werden drie breakaways niet doeltreffend binnen geschoten. Zelfs via een video-juge niet. Aan de andere kant pakte Sami alle pucks.

Vroeg in de derde periode komt Eindhoven terug in de wedstrijd door 2 treffers en werden de laatste 5 minuten nog heel spannend. Na 58 minuten nam Kemphanen coach Vissers een time-out en liet zijn goalie op de bank achter. Eindhoven zet nog een keer vol aan maar het is Eaters met de kansen en uiteindelijk is het Tom Marx met de bevrijdende 4-2!Door deze overwinning begint Eaters de 1e periode met 3 punten en mag het volgend weekend tegen de bekerfinalisten aan treden, eerst naar Heerenveen en ontvangt het zondag om 19:00 uur Tilburg in Laco Glanerbrook.

De foto's van Lex Eckhard staan hier!De foto's van Jan Hofstede staan hier!

Bekijk hoe Eaters de overwinning op ludieke wijze vierde:

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram