Menu

LACO Eaters verliezen in het Noorden

11 oktober 2014

Het seizoen is eindelijk begonnen na een rommelige zomer stond LACO Eaters Limburg vanavond op het ijs in Heerenveen, in een leuke wedstrijd die live te volgens was via een mooie stream op internet, delfde Eaters na 60 minuten het onderspit.

De eerste periode ging gelijk op, al was Flyers iets sterker maar Eaters kwam er soms gevaarlijk en snel uit. Sami liet in de eerste periode (en de rest van de wedstrijd) meteen weer zijn klasse zien en hield Geleen lang in de wedstrijd. In de tweede periode was het een straf en een verkeerde wissel wat een 5-3 powerplay inleidde voor Flyers. Uit deze powerplay scoorde Heerenveen dan ook de 1-0 na 29 minuten.

Vlak voor de 2e thee was het Greenside met een geplaatst en hard schot die Sami voor de 2e klopte deze wedstrijd!

In het begin van de derde periode had ook Eaters een 5-3 powerplay situatie maar benutte deze niet, sterker nog meteen na deze powerplay was het meteen de 3-0. In de 51e minuut was Akim Ramoul met een mooie actie waardoor hij zich zelf vrij zette voor de goalie van Heerenveen en mooi de eerste goal van het seizoen in schoot.

In het restant van de wedstrijd was het Flyers die de wedstrijd vakkundig uitspeelde en niet meer in gevaar kwam, ze scoorde zelfs nog 2 maal waar door de eerste bekerwedstrijd met 5-1 verloren ging.

Laco Eaters Limburg ontvangt morgen om 19:00 uur DESTIL Trappers Tilburg in Laco Glanerbrook, beRED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram