Menu

LACO Eaters verliezen in Heerenveen game 1

7 november 2014

LACO Eaters is de best of three serie tegen UNIS Flyers Heerenveen begonnen met een 5-1 nederlaag. In elke periode vielen twee goals, in de derde periode deed Hartley bij 5-0 iets terug, en bepaalde de eindstand van 5-1. Zo verliest Eaters voor de derde keer dit seizoen met 5-1 van Heerenveen.

LACO Eaters begon aan de wedstrijd zonder Akim Ramoul, hij liep afgelopen zondag een blessure op in Eindhoven en zal de komende tijd niet kunnen spelen. Ook ontbrak Bryan Mens, hij kon geen vrij krijgen van zijn werkgever. Daarnaast had de halve selectie een griepvirus gehad de afgelopen week. Wel verscheen Tom Markx weer in de line-up, hij was wel weer fit genoeg na zijn blessure van de afgelopen weken.

Voor 900 toeschouwers begon Heerenveen goed aan de wedstrijd, na 2 minuten was Greenwich het met een afstandshot die de score opende. Eaters loerde de hele periode op de counter en had een powerplay situatie maar kon deze niet benutten. Twee minuten voor het einde van de periode was het opeens Kars die een rebound attent binnen tikte.

In de 2e periode het zelfde beeld, Heerenveen viel aan en Eaters probeerde er soms snel uit te komen. Maar weer is het eerst Heerenveen dat 2 keer scoort, via Wurm en Houkes lopen de Flyers uit naar een 4-0 tussenstand. Eaters kreeg wel nog een goede kans maar de puck ging via beide palen weer uit de goal.

De derde periode golft het spel meer op en neer maar is het ex Eaters speler Mitch Bruijsten die Sami verslaat en de 5-0 op het scorebord plaatst. Adam Hartley schiet dan twee minuten later de nul van de Eaters sheet, 5-1.

Op het einde van de wedstrijd is er nog een vechtpartij tussen Demelinne en Engwegen, beide spelers worden van het ijs gestuurd, waarbij Engwegen een match penalty krijgt opgelegd (volgens de livesheet. Het is even afwachten wat de definitieve sheet straks zegt, maar als het bij een match blijft is hij Lars automatisch twee wedstrijden geschorst!

Komende zondag game 2 in deze serie, om 19:00 uur valt de eerste puck!

beRED-y!!!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram