Menu

LACO EATERS MAAKT HET SEIZOEN AF!

29 november 2014

Vandaag om 18.00 uur zijn de spelers door de overgebleven bestuursleden en de technische staf op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen omtrent het voortbestaan van de Laco Eaters Limburg.
Het bericht was in de eerste plaats zeer positief: we gaan dóór.

In de loop van de dag is er een overleg geweest tussen een groep sponsoren en het overgebleven bestuur. In dat overleg is gekeken of het lopende seizoen kan worden afgemaakt en of er voldoende draagkracht gevonden kan worden voor de toekomst.

Deze sponsorgroep – bestaande uit lokale sponsoren en sponsoren uit het land – heeft aan het bestuur aangegeven vertrouwen te hebben in het maken van een doorstart waardoor het seizoen kan worden afgemaakt.

Mooi is het dat er nu eindelijk rust is gecreëerd richting de spelersgroep, fans, sponsoren en vrijwilligers en zij zich nu eindelijk met ijshockey kunnen gaan bezighouden.

Het bestuur heeft alle voorzitters van de Eredivisie persoonlijk ingelicht en deze waren zeer verheugd dat ook het ijshockey voor hen behouden blijft!

Verdere details zullen de komende dagen bekend worden gemaakt.

We roepen iedereen nu op om morgen naar de wedstrijd tegen UNIS Heerenveen Flyers om 19:00 uur. We hopen morgen op een ´volle bak´ in Glanerbrook!

beRED-y

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram