Laco Eaters Limburg presenteert nieuwe hoofdsponsor: MICROZ

25 april 2018


Laco Eaters Limburg presenteert met trots de nieuwe hoofdsponsor voor het nieuwe seizoen: Microz.

Microz ontwikkelt en produceert voedingssupplementen voor private labels. Met haar hoofdkantoor en productielocatie in Geleen, is Microz een belangrijke speler in de wereld van voedingssupplementen.

Het team zal vanaf nu, met grote trots, de naam
MICROZ EATERS LIMBURG gaan dragen!

“Microz was al verbonden aan de Eaters als sponsor en supplier van sportvoeding via zusterbedrijf BORN Sportscare. Met de adviezen, sportdranken en sportvoedingen maakten we een verdere professionaliseringsslag. Staf, spelers én bestuur zijn dan ook bijzonder verheugd met het feit dat Microz het vertrouwen heeft om de stap naar het hoofdsponsorschap te nemen,” aldus Ron Lahay, bestuurslid van Microz Eaters Limburg.

Voor Microz betekent dit een belangrijke stap in de verdere branding van het bedrijf in de regio Sittard-Geleen. Naast een partnership met Groove Garden is het vanaf nu dus ook ‘MICROZ Eaters Limburg’. “Als bedrijf leggen wij de nadruk op ‘samen ontwikkelen’. Dit geldt zowel extern op het gebied van productontwikkeling en het uitdiepen van de relaties met onze klanten als het ontwikkelen van het individu binnen onze organisatie,’ zegt Freek Cuypers, directeur van Microz B.V. “Onze organisatie groeit en middels deze stap hopen wij meer aandacht te genereren voor Microz als werkgever in de regio en zo potentiële werknemers te bereiken.”

Samen met Microz zal Eaters Limburg ook verder kunnen gaan in de ontwikkeling die onder de naam Laco Eaters Limburg al is ingezet. Microz Eaters Limburg bedankt Laco dan ook voor de fijne samenwerking als hoofdsponsor de afgelopen jaren.

Samen ontwikkelen. Het gebeurt in Sittard-Geleen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram