Menu

LACO EATERS DOEN LANG MEE, MAAR VERLIEZEN UITEINDELIJK...

22 november 2014

Na een roerige week stonden de mannen vanavond gewoon op het ijs in Heerenveen in een leuke wedstrijd deed Laco Eaters lang mee maar Heerenveen benutte haar powerplay optimaal en won de wedstrijd met 10-5.

Na vier minuten opende de Noordelingen de score via Demelinne. Nadat Eaters een penalty tegen hadden overleefd kwam het wat vaker eruit en dat leidde uiteindelijk tot de gelijkmaker van Adam Hartley, hij prikte hem over de schouder van Idzenga.

In de 15e minuut kwamen de Flyers toch weer aan de leiding door Houkes, maar vlak voor de thee was het Rick van Haren die de gelijkmaker scoorde.

In de eerste drie minuten van de 2e periode leek Heerenveen de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, het scoorde 3 maal, 5-2. Laco Eaters toonde in de 2e periode voor de zoveelste maal karakter en kwam via wederom Hartley en een powerplay goal van Pippo Limnell terug tot 5-4.

In de laatste secondes liep Pippo tegen een straf op waardoor Eaters met een man minder de 3e periode moest beginnen, na 47 seconden in de 3e periode werd het dan in de powerplay 6-4, misschien nog erger was dat Sami Heinonen zich blesseerde aan zijn heup, de puck kwam ongelukkig op zijn heup terecht en hij kon niet verder. Ondersteund door 2 stewards verliet Sami het ijs.

Hopelijk valt de schade mee en staat hij morgen gewoon tussen de palen. Na de 6-5 van Mario Mjelleli liep Heerenveen snel uit naar de eindstand 10-5.

Voor de wedstrijd deden de mannen nog een oproep om hun morgen te komen steunen! Dus tot morgen ALLEMAAL om 19 uur valt de puck als Tilburg Trappers op bezoek komt.