Menu

INTERTEK wedstrijdsponsor tijdens Eaters - Amsterdam Tigers

2 februari 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Komende zondag 4 februari treedt het team van Laco Eaters in Glanerbrook aan tegen de Tigers uit Amsterdam. Dit is de (sneeuw)inhaalwedstrijd van december. 

Voor de komende wedstrijden hebben zich een aantal instanties aangemeld die graag wedstrijdsponsor willen zijn. Komende zondag is dat INTERTEK, de naam die ook op de wedstrijdshirt prijkt![/vc_column_text][vc_custom_heading text="Wij zijn Intertek, uw kwaliteit en
veiligheid is onze passie.."][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1516713001666{background-color: #ffed00 !important;}"][vc_column][vc_column_text]Met meer dan 42.000 medewerkers is Intertek Group wereldwijd één van de grootste leveranciers van assurance, test-, inspectie- en certificeringsdiensten.

Onze missie is om de klantenverwachtingen voor hun activiteiten en gehele supply chain te overtreffen. Wij helpen klanten bij het verbeteren van prestaties, het efficiënter maken van productie en logistiek, leveren laboratoriumdiensten bij onderzoek en ontwikkeling (R&D), geven gevraagd of ongevraagd advies bij het op de markt brengen van uw product en ondersteunen bij het verlagen van risico’s. Wereldwijd en 24/7.

Op Chemelot focust Intertek Polychemlab B.V. specifiek op de chemische en kunststoffenindustrie en ondersteunt haar klanten met o.a. innovatie, materiaalkarakterisatie, product- en procesoptimalisatie, kunststofverwerking in proefopstellingen, kwaliteitsbeoordeling, chemische analyses, probleemoplossing en ondersteuning bij de implementatie van de relevante (inter)nationale wetgeving en de wetgeving voor voedselcontactmaterialen.

Ongeacht of het om een lokaal of mondiaal bedrijf gaat, wij helpen bij het aantonen dat producten en materialen voldoen aan de normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze experts leveren support bij het implementeren van voorschriften, normen en standaarden in vrijwel alle landen wereldwijd.

Niet alleen onze klanten voorzien we van de nodige support. We zijn trotse sponsor van de Eaters, zodat ook zij hun prestaties kunnen blijven verbeteren. Wij verheugen ons op de match tegen Amsterdam. Go Eaters!

Intertek Polychemlab
Koolwaterstofstraat 1 - 6161 RA Geleen
088 – 126 88 88
info.geleen@intertek.com
www.intertek.com
[/vc_column_text][vc_images_carousel images="12257,12255,12252,12241,12212,11833,11863" img_size="full" speed="3000" slides_per_view="3" autoplay="yes" hide_pagination_control="yes" hide_prev_next_buttons="yes" wrap="yes"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram