Kentucky Fried Chicken (KFC) eerste nieuwe sponsor voor seizoen 2016-2017!

19 februari 2016

Eaters Limburg is gestart met de voorbereiding van volgend seizoen. Het streven is om voor de zomervakantie een goed beeld te hebben wat de mogelijkheden zijn om 2016-2017 weer een competitief team op het ijs te krijgen.

Het bestuur van de Eaters is dan ook erg in zijn nopjes dat Kentucky Fried Chicken (KFC) bereid is gevonden om voor komend seizoen het ijshockey in Limburg mede te willen ondersteunen.

In aanwezigheid van Eaters Glenn Bakx en Jord Smit werd op 17 februari de sponsorovereenkomst door KFC restaurant manager Tineke Wagemans en Puk Daniels getekend.

Puk: “Het is belangrijk om rust in de organisatie te hebben. Daarom zijn we nu al met de voorbereidingen voor komend seizoen begonnen. De belangrijkste aandachtspunten: Hoe gaat de nieuwe competitie er uit zien, de financiële mogelijkheden, welke ruimte geeft dit voor de selectie, vrijwilligers etc. We zijn blij dat we voor dit seizoen weer ijshockey in Limburg hebben kunnen realiseren, helaas niet altijd met de schoonheidsprijs. Het is nu een uitdaging om een stap naar zekerheid voor de toekomst te maken! Dat vraagt naast financiële ruimte en een leuke selectie ook meer aandacht voor investeren in meer samenwerking met de jeugdafdelingen. Daar zijn uiteindelijk alle partijen mee gediend!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram