Menu

Kay Gielen is de veertiende in de line-up

15 augustus 2014

Met het tekenen van Kay Gielen telt de line-up nu veertien spelers. De 22-jarige aanvaller zal aan zijn 6e seizoen beginnen in de hoofdmacht van Limburg Eaters. Het afgelopen jaar was Kay goed voor 19 punten in de competitie, 8 goals en 11 assists.

Het tekenen van Kay is voor ons een bevestiging dat wij goed aan de basis werken. Wij zijn bezig te bouwen aan een team met veel eigen en Limburgse jeugd. De doelstelling van de Limburg Eaters is immers om een team samen te stellen bestaande uit 70-80 procent Limburgse spelers.

Kay is al sinds jaar en dag een vaste waarde en heeft elk jaar zijn toegevoegde waarde aangetoond. Kay heeft een ijshockeyinzicht en -potentie waar iedereen al jaren van geniet en wat in de beginjaren van Kay ook al door oud-coach Mike Pellegrims werd herkend.
Wij hopen dat, nu wij in de basis de puntjes op de i kunnen zetten, dit ook bij Kay de vruchten zal gaan afwerpen waar wij dan weer allemaal van kunnen meegenieten.
Ook Kay is een van de dragende spelers, die een beslissing kan forceren. Kay bij het team is een absolute must, vult de technische staf ons aan.

Kay zal weer gaan spelen onder zijn vertrouwde nummer 39.

Natuurlijk lieten we ook Kay nog even aan het woord; Ik ben blij weer voor Limburg Eaters uit te mogen komen en ben van plan mezelf het komende seizoen verder te ontwikkelen en door te groeien. Als groep zijn we al keihard aan het werk om topfit op 1 september het ijs op te gaan. Ik hoop dat de beste en trouwste supporters van Nederland ons weer in grote getale komen steunen tijdens de wedstrijden.


 

Foto's Kay Gielen:

kay3 kay2 kay1

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram