Vorige week werden onze voorzitter Ron Lahay, bestuurslid technische zaken Peter Knops, teammanager Danny Peters jr en natuurlijk onze hoofdsponsor Roger Gielen van Snackpoint geïnterviewd.

 

Tijdens dat interview werd duidelijk dat de hele organisatie van Snackpoint Eaters Limburg hard aan het werk is om een mooi representatief team op het ijs te zetten voor het aankomend seizoen. Er wordt er door de organisatie alles aan gedaan om straks met onze fans en onze sponsoren te genieten van het spel van onze Eaters. Je kunt je voorstellen dat dat nog even spannend is.

 

Tijdens dit interview maakte de technische commissie bij monde van Danny Peters een aantal nieuwe spelers bekend en werd de naam van de trainer coach onthuld.

 

Vandaag kunnen we aan het spelers arsenaal weer een aantal namen toevoegen.

 

Jord Smit keert na een jaar Heerenveen terug bij het Geleense ijshockeyteam en zal onze aanval gaan versterken. Welkom terug Jord.

 

Rowan Delil onze goalie heeft wederom toegezegd. Daarnaast keert Stef Verhulst terug. Stef was goalkeeper bij Luik en gaat samen met Rowan het Geleense doel verdedigen. Goed dat jullie er bij zijn Rowan en Stef.

 

Tot slot begroeten we onze center Lars Engwegen weer. Hij was er twee jaar geleden ook bij. Welkom Lars.

 

Wij wensen deze mannen veel succes toe voor het komend seizoen.

 

De technische commissie is volop aan de slag met het team zoals jullie zien. Het team van Snackpoint Eaters Limburg krijgt vorm. Binnenkort meer nieuws. Dat zal niet lang op zich laten wachten. Immers over twee weken beginnen de Snackpoint Eaters al met de oefenreeks. ( schema is al eerder bekendgemaakt)

Even voorstellen

Stef Verhulst
Stef Verhulst

#33 GOALIE

21 september 1995

25 jaar

 

Rowan Delil
Rowan Delil

#34 GOALIE

15 november 1992

28 jaar

 

Lars Engwegen
Lars Engwegen

#58 Forward

5 januari 1991

30 jaar

 

Jord Smit
Jord Smit

#22 Forward

1 september 1996

24 jaar