Menu

Jord Smit en Justin Evers in het Eaters ROOD dit seizoen!

30 juli 2016

Vandaag de nummer 7 en 8 van de sheet voor het aankomende seizoen; Jord Smit en Justin Evers.

justin

Justin Evers

De 20-jarige leftwinger komt over van Red Eagles Den Bosch. Justin was daar afgelopen seizoen de alternate captain en was in 22 wedstrijden goed voor 9 goals en het dubbele aan assists. De nieuwkomer speelde samen met o.a. Jord, Joey en Kai in de U20 van het Nederlands team. Op het laatste WK wist hij daar ook een keer het net te vinden.

De uit Utrecht afkomstige aanvaller zal dit jaar in Maastricht gaan studeren en wil zijn studie combineren met ijshockey in Geleen. Justin is op zoek naar woonruimte: Heeft iemand een tip??? Van het bestuur heeft hij alvast het advies gekregen om te leren hoe hij koffie moet zetten. Dat is toch wel een zorgpunt waarvan de mannen een hele nacht met hartkloppingen hebben wakker gelegen ….

Justin zal gaan spelen met nummer 14, hieraan heeft hij goede herinneringen vanuit zijn IJCU tijd!

Justin sluit af met; ik heb er heel veel zin in heb om voor het sfeervolle Geleense publiek te gaan spelen, als klein jochie heb ik me altijd geweldig vermaakt tijdens de toernooien in Geleen.

 

jord smit 1

Jord Smit

Voor onze Friese Limburger wordt dit het 3e seizoen in de kleuren van Geleen. Afgelopen seizoen trof hij in 21 wedstrijden 3 maal het net en had hij 6 assist. Tijdens het laatste WK met het U20  wist hij twee maal tot scoren te komen!

Onze nummer 22 is een harde werker en voor niemand bang. Jord is een terriër die niet gauw zal loslaten. Hij behoort tot de snellere spelers van het team.

Jord is blij met de komst van Justin waarmee die al het nodige heeft meegemaakt tijdens de diverse WK's in het buitenland, hij heeft er weer zin en wil zo snel mogelijk het ijs op!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram