Joery van Rooijen bergt zijn schaatsen op!

28 juli 2014

Onze nummer 28,  heeft het bestuur laten weten om zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven. Hierdoor was het winnen van de Larry van Wieren Cup zijn laatste wapenfeit voor Eaters Geleen. Tevens won Joery met Eaters in 2010 de Beker van Nederland en het kampioenschap in 2012.

Joery wil met onderstaande brief iedereen bedanken!

Namens het Bestuur, technische staf, spelers ,vrijwilligers en fans wensen wij Joery veel succes.

Na 19 seizoenen te hebben gespeeld voor de Eaters heb ik tot mijn spijt de keuze moeten maken om te stoppen met ijshockey. Ik kies voor een maatschappelijke carrière, die jammer genoeg niet te combineren is met ijshockey in de eredivisie.

Ik heb heel wat mooie seizoenen meegemaakt bij het eerste van de Eaters; de beker tegen Den Haag met de goal in de laatste seconde van de wedstrijd, de afstraffing van Den Haag tijdens de finale wedstrijd om de nationale titel en de kans om te spelen tijdens de Continental Cup in Landshut. Dit zijn allemaal herinneringen, die mij altijd zullen bijblijven.

Ik wil graag iedereen bedanken, die het mij mogelijk hebben gemaakt om op het hoogste niveau van Nederland ijshockey te kunnen spelen. Ten eerste mijn vader en moeder, die mij overal mee naartoe hebben genomen om zo mijn aspiraties als topsporter waar te kunnen maken, de coaches en (zomer)trainers, die mij door de jaren heen alles geleerd hebben en mij gemaakt hebben tot de speler, die ik nu ben en natuurlijk de fans, die elke wedstrijd zorgden voor een sfeer wat het geweldig maakte om in Geleen te spelen.

Ik noem met opzet geen namen, omdat ik met zoveel trainers, coaches en begeleiders te maken heb gehad, dat ik bang ben om iemand te vergeten. Diegenen, die mij hebben gekneed tot de speler die ik nu ben, weten wie ik bedoel.

Nogmaals bedankt voor al deze leuke, spannende, meeslepende seizoenen!

Met vriendelijke groet,

Joery van Rooijen #28

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram