Menu

Jens Engelen eerste defence voor Microz Eaters

17 april 2019

Verheugd met het feit dat we de volgende defense hebben vastgelegd voor het seizoen 2019-2020Jens Engelen.

Jens heeft het afgelopen seizoen bij Antwerp Phantoms gespeeld. In het verleden heeft Jens o.a. bij Herentals, Tilburg Trappers (ere-divisie) en op het hoogste niveau in het Verenigd Koninkrijk gespeeld. Ook Jens is een speler die al jaren op de short list van Peter Knops staat.

Knops: “Jens is een type speler die vergelijkbaar is met Vadim: groot, statisch, sterk aan de puck en spelend in dienst van het team.”
“Samen met Vadim hebben zij destijds met Herentals de eerste Beneleague titel binnen gesleept. Ik ben van mening dat Jens bij de betere defences in de liga toe behoort, ook hier ben ik zeer verheugd dat het eindelijk is gelukt om hem aan de Microz Eaters Limburg te binden”

Jens vult aan: “Na 2 jaar inactiviteit wilde ik eerst het plezier in het spel terugvinden en ondanks de slechte resultaten in Deurne heb ik echt wel veel plezier gehad bij de Antwerp Phantoms. Dat plezier heeft er voor gezorgd dat ik nu weer klaar ben om voor titels te gaan spelen. Er bestond vanuit verschillende clubs interesse, maar toen Geleen belde, was ik meteen zeer geïnteresseerd en na het gesprek met Peter en Andy voelde het meteen goed aan en was de overeenkomst snel gemaakt.

 

Als tegenstander is het altijd moeilijk om tegen Geleen te spelen, dit ook door de geweldige supporters die de Microz Eaters Limburg hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om zelf in de kleuren van Geleen te gaan spelen met deze geweldige supporters aan mijn kant.”

Jens zal gaan spelen met het rugnummer 91!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram