Menu

Jacques Geurts beterschap!

8 februari 2017

Op verzoek van Jacq en zijn familie wilden we niet eerder over zijn situatie berichten.

In de week voor de bekerfinale werd onze hoofdcoach Jacq Geurts getroffen door de griep. Dit leidde reeds in de dagen voor de bekerfinale tot toenemende gezondheidsproblemen waarvan niemand kon vermoeden hoe gevaarlijk die gingen worden en die in eerste instantie niet goed te duiden waren.
Na enkele nachtelijke bezoeken aan de huisartsenpost, werd Jacq uiteindelijk opgenomen in het Zuyderland ziekenhuis in Geleen. Door de weerstandsdaling als gevolg van de griep leidde een eenvoudige huidinfectie tot een aaneenschakeling van infecties van de wervelkolom, de longen en de longvliezen. Deze was zo ernstig en kritiek dat opname en 5 dagen beademing op de afdeling intensive care noodzakelijk bleek.

Met veel moeite en na toediening van een combinatie van antibiotica, lukte het om de infectie onder controle te krijgen en kon Jacq afgelopen zaterdag weer terug naar de longafdeling. Hier wordt hij nu verder behandeld aan zijn infectie en kon er gestart worden aan het werken aan zijn herstel. Hoe lang zijn ziekenhuisopname nog gaat duren en hoe lang het verdere herstel nog gaat duren is nu nog niet duidelijk.

Wij wensen Jacq een spoedig herstel toe.
Bestuur Laco Eaters

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram