Menu

Intertek Teddy Bear Toss partner | Speelgoedbank de Grabbelton

29 oktober 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alle vele jaren gaan alle 'gebruikte' knuffels naar de Speelgoedbank in Geleen. Op de maandag na de wedstrijd gaan vele duizenden knuffels naar Janet en haar team, waarna hun ze verdelen onder de kinderen.

Wie is de Speelgoedbank?

Veel mensen beseffen niet dat de armoede in Nederland groot is, ook in Zuid-Limburg leven er veel gezinnen onder de armoede grens.
Er zijn steeds meer mensen die niet beschikken over goede huisvesting en genoeg eten. Het ontbreekt hen ook aan geld om speelgoed en kleding aan te schaffen voor hun kinderen. En dan te bedenken dat de kinderen de toekomst zijn.

Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg is een stichting met als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed en kleding aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit zelf niet meer kunnen betalen.

“Laat een kind onbezorgd kind zijn”

Met vriendelijke groet,
Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-limburg
Tel 06-83079394 (Janet)

A.U.B GEEN post sturen naar het bezoekersadres.
ij hebben geen sleutel van die brievenbus.
Post kan gewoon naar het postadres gestuurd worden.

Bezoek ook eens onze website:
www.speelgoedbankdegrabbelton.nl

Of like onze Facebook</strong> pagina:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=4NsTm-hVR9I" title="Interview met Janet"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width="6" grid_id="vc_gid:1572336031618-37d0c056-a8e9-10" include="15991,15990,15989"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram