Menu

Intertek naamsponsor TEDDY BEAR TOSS

28 augustus 2019

Op zondag 29 december vindt voor de 8e keer de Teddy Bear Toss plaats en met gepaste trots maakt Microz Eaters Limburg bekend dat één van onze maatschappelijke partners, Intertek Polychemlab B.V. onze nieuwe partner is voor de Teddy Bear Toss 2019.

Intertek, inmiddels al 3 jaar partner van Microz Eaters Limburg, is met 44.000 medewerkers wereldwijd één van de grootste en belangrijkste leveranciers van assurance, test-, inspectie- en certificeringsdiensten. Intertek geeft onder andere advies om aan te tonen dat producten en materialen bij het op de markt brengen voldoen aan normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, milieu, veiligheid of maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook maakt Intertek productieprocessen van klanten efficiënter en ondersteunt hen bij onderzoek en ontwikkeling. Hoewel het bedrijf mondiaal actief is, voelt het zich ook thuis in de regio. Enkele jaren geleden werd daarom besloten om lid te worden van de businessclub van Microz Eaters.

De Teddy Bear Toss past perfect bij de doelstellingen van Intertek; Pascal Ceelen, Finance Manager bij Intertek: “de Teddy Bear Toss is niet nieuw voor ons. Een leuk evenement met een geweldig goed doel. Wij ondersteunden het evenement eerder via onze Intertek kerstactie, waar zowel medewerkers als bedrijf geld inzamelen voor meerdere goede doelen. Vorig jaar hebben we aan Kika een mooie cheque mogen overhandigen en dit jaar willen we er graag nog een schepje bovenop doen door dit evenement te sponsoren.”

Een fijn gesprek tussen Microz Eaters Limburg en Intertek was voor beide partijen voldoende om een volmondig "ja" naar voren te brengen. Dit seizoen heet de Teddy Bear Toss dan ook de “Intertek Teddy Bear Toss" en zal onze 'Teddy' een gele cape krijgen, verwijzend naar het geel in het logo van Intertek.

Zoals bekend was Eline de afgelopen twee jaar het gezicht van de Teddy Bear Toss, maar het gaat inmiddels zo goed met haar dat ze kankervrij is verklaard! Voor ons, maar vooral voor haar en haar ouders ontzettend heugelijk nieuws; daar doen we het natuurlijk allemaal voor met de acties rondom KiKa. We willen dan ook Eline en haar ouders, Joost en Annemiek, hartelijk bedanken voor hun bijdrages aan ons evenement!
Dat betekent dat we dus een nieuwe mascotte hebben en haar zullen we morgen aan jullie voorstellen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram