Menu

Interessant weekend voor de boeg!

5 oktober 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Na het succesvolle weekend tegen Tilburg en Amsterdam waarin Microz Eaters Limburg 6 punten vergaarde, wacht onze mannen voor aanstaand weekend een wedstrijd in Zoetermeer tegen de plaatselijke Panters en vervolgens zondagavond, in eigen huis, de topper tegen het vernieuwde AHOUD Devils uit Nijmegen.

Zoetermeer zagen we in het pré-seizoen al in actie. Een oefenwedstrijd die Eaters met 3-1 wist te winnen. Zondag tegen Nijmegen wordt een serieus verhaal. AHOUD Devils wordt door velen in het land als dé titelkandidaat gezien. Ook de club zelf legt de lat hoog. “Dit is het seizoen dat het moet gebeuren voor Nijmegen.” Captain Levi Houkes maakt er geen geheim van dat voor hem alleen de titel telt. “Ik wil kampioen worden en straks met die beker in mijn handen staan. De rest interesseert me niet”

Om dit doel te bereiken werden er in de zomer ingrijpende maatregelen genomen. Coach Jeffrey van Iersel moest zijn plaats afstaan aan Alexander Jacobs. Tomislav Hrelja, Marek Pitka, Aivaras Bendzius,
Wesley Hendriks, Kay Gielen, Jasper Nordemann, Jesse Hendriks, Willem Gloudemans, Mike Vedder, en Calvin Hendriks kregen geen nieuw contract of verlieten de club vanwege andere redenen. Plaatsen die nu worden ingevuld door spelers als: Ritchie van Hulten, Jim Gudden, Kayo van Zoest, Evo Suurhoff, Jeffrey Melissant, Roderick van den Hout, Deniz Mollen en de Canadeese imports Branden Eden en RJ Reed.

Nijmegen speelde afgelopen weekend ook 2 wedstrijden. Thuis tegen Tilburg werd met 1-17 gewonnen en een dag later werd de huidige bekerhouder, HIJS Den Haag, met 1-4 overwonnen. 21 maal werd er gescoord door de Gelderlanders, waarvan het overgrote deel op naam van de aanvalslijnen Houkes-Melissant-Van Hulten en de lijn Reed-Eden-Gerritsen. Interessant aangezien de gedachte achter deze lijnen vergelijkbaar is met de Eaters-aanvalslijnen.

Nieuwsgierig naar de strijd tussen deze lijnen en/of een 3e en 4e lijn een verschil kunnen maken, verheug ik me op deze kraker, die zondagavond 7 oktober ’18 stipt 19:00 uur zal beginnen. Pascal Keus met op de lijnen Jeroen Hesselberth en Marine Dinant zal de leiding op zich nemen.

De wedstrijd, zaterdagavond om 20:15 in Zoetermeer is live te bekijken.

 

Tot zondag en heel veel plezier bij de wedstrijden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/embed/3V-SBpMrt40" title="KIJK EATERS LIVE..."][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram