Huishoudelijke mededelingen

6 januari 2016

In de afgelopen weken hebben bestuursleden, gastheren en gastvrouwen van fans diverse signalen en/of verzoeken gekregen. Het bestuur zou hier graag gevolg aan geven. Hieronder de belangrijkste:

De tribune achter de goal is weer functioneel in gebruik. Op veler verzoek is het gedeelte langs de boarding vòòr de lange tribune, tussen de 2 bochten, derhalve geen staanplaats meer. Onze gastvrouwen- en heren zullen de toeschouwers daarom verzoeken om een plaats op de tribune te in te nemen en niet meer langs de boarding te gaan staan. Dan heeft het publiek op de tribunes ook weer onbelemmerd zicht op het spel.

Verder wordt het bestuur er op geattendeerd dat er gerookt wordt tijdens de wedstrijd. Op social media duiken zelfs foto's op van mensen die doodleuk een sigaret staan te paffen. Het moge duidelijk zijn dat er een algeheel rookverbod geldt in Glanerbrook. Behalve dat de Eaters een serieuze boete riskeren, kan ons uiteindelijk ook het organiseren van wedstrijden in Glanerbrook worden ontzegd. Wij gaan er van uit dat dit niemands bedoeling is ….

Er wordt opgemerkt dat er toeschouwers zonder een geldig plaatsbewijs plaats nemen op zittribunes. Behalve dat zij soms op gereserveerde plaatsen zitten is het des te vervelender dat deze toeschouwers vervolgens ook nog een grote mond hebben als onze gastheren/vrouwen hen vragen naar een geldig plaatsbewijs.

Uit de cijfers blijkt dat er een serieus verschil is tussen het aantal betalende toeschouwers en wat er fysiek op de tribunes zit/staat. Er bereiken het bestuur signalen over diverse creatieve manieren om zonder te betalen naar ijshockey te kijken. Het is niet alleen het bestuur een doorn in het oog dat dit soort praktijken plaats vinden, fans die begrijpen dat elke cent telt om ijshockey in Limburg in stand te houden maken het bestuur hierop attent.

Vanaf komende week zal er onder andere verscherpte controle op (vervalste) entreebewijzen worden uitgevoerd, zal er controle op geldige plaatsbewijzen voor de zittribunes zijn. Nooduitgangen mogen niet worden geopend om snel even buiten een sigaret te roken of mensen naar binnen te laten.

Het bestuur hoopt dat ieder die het ijshockey een warm hart toedraagt begrip voor deze “corrigerende” acties zal hebben, hopelijk is dat ook het geval voor degenen die zich door deze maatregelen aangesproken voelen ….

Ondanks bovenstaande hoopt het bestuur dat 2016 voor Laco Eaters een succesvol jaar zal worden!

Met de beste wensen voor het komend jaar,

Ronnie Bosten, Eric Hofmann en Puk Daniels

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram