Menu

HIER KOMMT DIE DEG!

12 januari 2018

Dit mag je niet missen, zo goed als geregeld:

Op woensdag 21 februari 2018 zal zo goed als zeker het team van coach Mike Pellegrims, de DEG uit Düsseldorf, het ijs betreden van Glanerbrook voor een special event wedstrijd tegen onze eigen Eaters. Via Mike en Ron Bakkers (BSB Verzekeringen) is het contact gelegd met DEG en deze week kwamen beide clubs in principe overeen om in Geleen te gaan spelen.

In DEL (Deutscher Eishockey Liga) ligt het seizoen van 2 t/m 28 februari stil. Het is het de Eaters gelukt om de 8-voudige Duitse kampioen naar Geleen te krijgen voor een special event wedstrijd. Voor onze mannen natuurlijk ook een hele belevenis om de sticks met de DEG te kruisen in plaats van te trainen.

De DEG heeft een roemruchtig verleden. De club werd zoals gezegd 8x Deutsche Meister maar ook 13x Vice Meister, een mooie titel in Duitsland voor de verliezend finalist. Ook de huidige trainer Mike Pellegrims speelde bij de DEG en won met dat team in 2006 de Pokal. In de finale om het kampioenschap werd helaas verloren van Berlijn. Nog een leuk feitje: Een andere bekende bij DEG is Danny Beckers. Hij verzorgd de fysieke trainingen in Düsseldorf en via FysioVison in Geleen.

Dit seizoen beleeft Düsseldorf een wisselvallig seizoen en staat momenteel rond de 6-8e plek in de hoogste Duitse liga. De forwards Barta(#29) en John Henrion (#16) zijn de 2 makkelijk scorende aanvallers van de DEG. Mike Pellegrims zal deze wedstrijd dan ook gebruiken om het team weer klaar te stomen voor het restant van de reguliere competitie en de daaropvolgende Play-Offs in Duitsland en zal dus met de hele selectie afreizen naar Geleen.

De fangroep Kaliber35 was in december bij ons bezoek tijdens de Teddy Bear Toss en nam toen ruim 1500 knuffels mee. Op 21 februari zal er dan ook zeker weer een afvaardiging komen.
Bijkomend detail: Op 2 februari gaat er in het kader van Business to Business een bus met 60 Eaters sponsoren naar de wedstrijd DEG tegen de Kölner Haie, tevens de laatste wedstrijd van de DEG voor de break.

 

 

Zoals gezegd: Er is een principe akkoord maar er moeten nog een aantal zaken geregeld worden. De planning is om de komende week te communiceren over de ticketverkoop en de organisatie rondom deze nu al legendarische wedstrijd in Geleen.

Dus SAVE THE DATE, 21 februari 2018, HIER KOMMT DIE DEG!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram