Menu

Het voorspel begint …

29 augustus 2016

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen. We hebben een jonge selectie met enkele routiniers. Ten opzichte van vorig seizoen zijn er op verschillende posities veranderingen. Enkele spelers zullen op try-out basis proberen de technische staf te overtuigen dat zij een plek in de Laco Eaters selectie verdienen. Het is moeilijk te voorspellen waar we in de komende competitie staan t.o.v. de andere teams. Er is bij andere teams immers ook het nodige in de teamsamenstelling veranderd.

Om eerder dan gepland aan het ijs te mogen ruiken beginnen de on-ice trainingen al op 30 en 31 augustus. Op de extra trainingsdagen zijn aanvangstijden afwijkend van de rest van het seizoen. Beide avonden beginnen de trainingen om ongeveer 20.30 uur. Op 30 augustus is het, zoals eerder al gemeld, tevens mogelijk om vanaf 19 uur in de VIP ruimte seizoenkaarten aan te schaffen en bestelde kaarten af te halen.

In het weekend van 10-11 september zijn er 2 oefenwedstrijden gepland.
Zoetermeer heeft aangegeven op zaterdag 10 september ’s middags hun trainingskamp in Glanerbrook te willen afsluiten met een duel tegen de Laco Eaters om 14.45u.
Op zondag 11 september is er om 19 uur de oefenwedstrijd tegen Herentals gepland. Omdat we deze ploeg in de reguliere Bene-league ronde maar één keer (uit of thuis) treffen is dit natuurlijk een buitenkans om tegen deze, normaal gesproken spectaculaire, tegenstander te kunnen oefenen.

Voor beide duels gelden de normale toegangsprijzen. Maar we hebben ook een weekendkaart voor beide dagen;

Volwassenen:
Staanplaats: 12 euro
Zitplaats: 15 euro

Jeugd t/m 16 jaar:
Staanplaats: 7,50 euro
Zitplaats: 11 euro

Seizoenkaarthouders hebben natuurlijk bij beide wedstrijden GRATIS toegang!

Meer nieuws over de oefenwedstrijden in een volgende editie van “Het voorspel begint …”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram