Het nieuwe seizoen is begonnen !

24 maart 2018

Eaters fans!

Wij zijn enorm TROTS jullie allen te mogen melden dat de Eaters, buiten een sportief goed seizoen ook een financieel goed en stabiel seizoen hebben gedraaid!

Ondanks dat na de thuiswedstrijd tegen Luik het sportieve seizoen 2017-2018 eindigde, is er achter de schermen al heel hard gewerkt voor het nieuwe seizoen.

Er is een uitbreiding van het bestuur gerealiseerd. De betrokkenheid van de Raad van Advies is verder geformaliseerd en is er een Eaters Partner Panel (E.P.P) gevormd!

Twee huidige bestuursleden hebben aangegeven komend jaar een stapje terug te willen doen.

Wij zijn de aftredende bestuursleden Puk Daniëls en Alf Philippen zeer dankbaar voor hun enorme inzet. Zij blijven wel betrokken bij het ijshockey, echter  in een andere rol. Alf zal zich volledig gaan richten op zijn rol binnen de technische staf.

Komend seizoen zullen er een aantal nieuwe leden toetreden tot het bestuur. Deze heren hebben alle vier een enorm Eaters hart en zijn op verschillende manier ook al jaren aan de Eaters verbonden.

Graag stellen we deze heren aan u voor:

John Fredrix, Marco Stein, Theo Tonnaer en Sjoerd Scheepens zullen het bestaande bestuur versterken.  Ron Lahay, Jos Nijssen en Peter Knops blijven ook komend seizoen binnen het bestuur actief. De nieuwe, uitgebreide organisatie zal met ingang van 1 mei formeel starten, het bijbehorende organisatieschema zal dan worden gepresenteerd.

Tevens zal het bestuur zich ook komend seizoen weer laten bijstaan door de Raad van Advies (R.v.A.), waarbij de R.v.A. zal dienen als klankbord en adviescommissie voor het bestuur.

Het laatste en misschien wel belangrijkste nieuws is dat er een E.P.P. is gevormd waar hard mee wordt samengewerkt om het sponsorbeleid verder vorm en invulling te geven! Dit geeft nu al zeer veel vertrouwen voor komende seizoen, zelfs voor de komende seizoenen!

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram